Użytkownik
Na BS wybiega Batista i wali Robie'go w łeb krzesłem. Ponawia te czynność kilka razy i udaje się do szatni krzycząć
Masz za swoje
-----
Kurna, Joshua denerwujesz mnie deklu. Co tu odwalasz w ogóle? Dopilnuję żeby DX cię ukarał imbecylu.
W/P/R
0/0/0
Osiągnięcia:
---
Batista Bomb
Spinebuster
Użytkownik
Przez BackStage przemierza zadowolony CM Punk...
- Panie i panowie przed państwem najlepszy wrestler na tej nędznej kuli ziemskiej... C! M! Punk! - Witaj, Batista... Momentami jak na Ciebie patrzę to mi Cie szkoda. Po co spożywać te świństwa w postaci sterydów, skoro możesz prowadzić tak fantastyczny styl życia jak CM Punk? Ja nie piję, nie palę, nie spożywam narkotyków. Jestem najlepszym, a co najważniejsze przykładnym wrestlerem... I am The Best Wrestler In The World!
W/L/D 0-0-0
Użytkownik
Batista odwraca się do CM Punka, a przy okazji woła ekipę medyczną. Zabierają Robbiego, a Batista mówi do Punka
-Słychaj, Punk. Szanuję cię, ale nie mów mi co mam robić, jasne? Pokazałeś co potrafisz na MitB. Straight Edge? To nie dla mnie, zrozum. Może kiedyś? Może w ogóle? Może pozawracasz tym głowę Rey'owi? Na pewno się ucieszy.
Batista się uśmiecha i czeka na reakcję, Punka
W/P/R
0/0/0
Osiągnięcia:
---
Batista Bomb
Spinebuster
Użytkownik
CM Punk spogląda na Batistę, po czym zaczyna bić brawa, a po chwili zaczyna się dziwnie tarzać na ziemi po korytarzu, po chwili jednak się podnosi, puszcza oczko do Batisty i odchodzi...
W/L/D 0-0-0
Użytkownik
Batista z niedowierzaniem patrzy na Punka... Po chwili mówi sam do siebie
- What the Hell?
Batista odchodzi w stronę szatni Rey'a
Ostatnio edytowany przez Noorex Jr. (2011-07-21 10:38:25)
W/P/R
0/0/0
Osiągnięcia:
---
Batista Bomb
Spinebuster
Do szatni Robbie'go E wchodzi Samoa Joe z baseballem w ręku rozwala wszystko dookoła przewraca krzesła, stoły itp. Ale go nie znajduje
Zostawia kartkę przybitą gwoździem do drzwi z napisem ,, You are fucking loser "
Ostatnio edytowany przez Soviet (2011-07-21 11:33:04)
W/P/R
0/0/0
Osiągnięcia:
---
Noorex Jr. napisał:
Na BS wybiega Batista i wali Robie'go w łeb krzesłem. Ponawia te czynność kilka razy i udaje się do szatni krzycząć
Masz za swoje
-----
Kurna, Joshua denerwujesz mnie deklu. Co tu odwalasz w ogóle? Dopilnuję żeby DX cię ukarał imbecylu.
Jebnij się w czoło nie można przecież bić na backstage, ale skoro tak.
Robbie E zachodzi Batiste od tyłu i wykonuje mu low blow. Jak ten pada na ziemie Robbie sra mu na mordę, po czym spierdala do swojej szatni barykadując ją.
Zadowolony??